Spring naar inhoud

Praathuis

Samen leven is ook samen spreken. Veel anderstaligen willen graag beter Nederlands leren spreken en verstaan, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Taalcursussen zijn er genoeg, maar veel deelnemers ontmoeten vaak te weinig Nederlanders waarmee ze de taal kunnen oefenen. Vind jij het leuk om mensen uit een andere cultuur te ontmoeten of wil je graag beter Nederlands leren?

Ontmoetingshuis ’t Stoofje is dé plek om taal te oefenen, nieuwe mensen te leren kennen en in contact te komen met nieuwe Nederlanders. Op een leuke manier oefen je, onder enthousiaste begeleiding van Marion, elke donderdagmorgen van 10.30 - 12.00 uur samen de Nederlandse taal. Je gaat met elkaar in gesprek, speelt een (taal)spelletje of kijkt samen een televisieprogramma om er vervolgens over door te praten. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld eetgewoonten, gezondheidszorg, onderwijs, een actualiteit en (Nederlandse) cultuur.

Kom jij ook? Iedere donderdagochtend 10.30 tot 11.30 uur. Je kunt gewoon binnen lopen. Heb je vragen, mail ons dan: stoofjehierennu@hetnet.nl. Tot dan!