Spring naar inhoud

Afgifte goederen

Tweedehands is ‘hip’. En terecht: het is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor de aarde om spullen een tweede leven te gunnen. Bij ‘t Stoofje weten we dat al heel lang. Je kunt bij ons niet alleen spullen kopen, maar ook brengen. Dat kan van maandag- tot en met vrijdagmiddag tussen 13.00 - 16.00 uur en op zaterdagmiddag van 13.00 - 15.30 uur.

Kom je met de auto, dan kun je navigeren op Marktstraat. Je komt dan uit aan de achterkant van ‘t Stoofje, waar ook onze goederen inname ruimte zit. Te voet of met de fiets ben je gewoon welkom aan de voorkant van ‘t Stoofje (Stoofstraat 15).

We nemen alleen spullen en kleren aan die mooi, schoon, compleet en werkend zijn en die qua grootte in een kast passen. Lever spullen aan zoals je ze zelf ook in een winkel zou willen aantreffen. Fijn als je kleding naloopt op gaatjes of vlekjes. Huishoudelijke artikelen, woonaccessoires; het is van harte welkom. Voor meubelen, computer- en fitness apparatuur hebben we helaas geen plaats.

Onze vrijwilligers zullen bij aanname samen bekijken of wij je spullen kunnen aannemen. Want alles wat we niet kunnen verkopen, moeten we zelf naar het grondstoffencentrum van Saver brengen. Als kringloopwinkel hebben we wel wat vrijstelling, maar boven een bepaald aantal kilo's moeten ook wij gaan betalen. En dat gaat weer ten koste van 't Stoofje. Dank je wel alvast voor je begrip hiervoor.

We geven je spullen kleine prijsjes wanneer we ze in onze winkel zetten, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. Heb je spullen die meer waard zijn, dan zetten we ze op Marktplaats. De opbrengst van onze winkel en van Marktplaats maakt de activiteiten van ‘t Stoofje mede mogelijk. Reden genoeg dus om je spullen te komen brengen!