Spring naar inhoud

Afgifte goederen

We nemen op maandag- tot en met zaterdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur goederen aan om te verkopen op onze tweedehands markt. Kom je met de auto, dan kun je navigeren op Marktstraat. Je komt dan uit aan de achterkant van 't Stoofje, waar ook onze goederen inname ruimte zit. Te voet of met de fiets ben je gewoon welkom aan de voorkant van 't Stoofje (Stoofstraat 15).

We nemen alleen spullen en kleren aan die mooi, schoon en heel zijn en die qua grootte in een kast passen. Voor meubelen, computer- en fitness apparatuur hebben we helaas geen plaats. Onze vrijwilligers zullen bij aanname samen met u bekijken of wij deze goederen kunnen aannemen; wij maken namelijk kosten met betrekking tot opslag en afvoer van niet verkoopbare spullen.

Alle spullen in onze tweedehands markt hebben kleine prijsjes, waardoor ze voor iedereen beschikbaar zijn. De opbrengst van de markt maakt onze activiteiten mede mogelijk. En we dragen met onze markt ook nog eens bij aan een duurzamere aarde. Je spullen zijn dus van harte welkom!