Spring naar inhoud

Inloopmiddag

Helaas hebben we door Corona besloten 't Stoofje als open inloop plaats m.i.v. 21 januari te sluiten. Je kunt nog wel terecht voor een praatje en kopje koffie of thee op afspraak ( 1 bezoeker tegelijk ) Bel dan even naar nr : 0165 313078 of mobiel op nr 06 33148512

Iedere werkdag is ’t Stoofje geopend van 13.00 tot 16.00 uur.  Bezoekers en vrijwilligers kunnen een bakje koffie of thee drinken in de huiskamer aan de Stoofstraat. Voor de gezelligheid, een praatje, een spelletje of gewoon even niks kun je altijd binnenlopen. Laagdrempelig en voor iedereen.

In ’t Stoofje bieden we je gezelligheid en een luisterend oor.

Tijdens de inloopmiddagen zijn een gastvrouw of heer aanwezig. Zij kunnen, indien gewenst, meer over ’t Stoofje vertellen. Bij het binnen te lopen in ’t Stoofje hoeft er geen sprake te zijn van een bepaalde problematiek. Mensen met allerlei achtergronden zijn welkom. Dat maakt van ’t Stoofje een bijzondere plek waar je mensen ontmoet die je normaal wellicht niet tegenkomt. Gezellig samen zijn is wat ’t Stoofje biedt.

We bieden een luisterend oor. Mocht dat niet voldoende zijn dan zijn de gastvrouwen en heren kundig genoeg om door te verwijzen naar passende instanties. Echter in de eerste plaats ben je welkom als mens, met jouw verhaal.

In ’t Stoofje mag je zijn wie je bent.

Nog vragen neem dan contact op. Mail: stoofjehierennu@hetnet.nl of
bel: 0165-313078

Graag tot ziens in 't Stoofje!