Spring naar inhoud

Inloopmiddag

Bezoekers en vrijwilligers kunnen een bakje koffie of thee drinken in de huiskamer aan de Stoofstraat. Voor de gezelligheid, een praatje, een spelletje of gewoon even niks kun je altijd binnenlopen. Laagdrempelig en voor iedereen.

In ’t Stoofje bieden we je gezelligheid en een luisterend oor.

Graag bieden we als Stoofje een veilige omgeving voor onze bezoekers. Daarom houden we binnen 1,5 meter afstand van elkaar. Ook dragen we een mondkapje tot je plaats hebt genomen aan een van onze ontmoetingstafels. We ontvangen op maandag- tot en met zaterdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur maximaal 9 bezoekers tegelijk.

Tijdens de inloopmiddagen is een gastvrouw of -heer aanwezig. Zij kunnen, indien gewenst, meer over ’t Stoofje vertellen. Bij het binnen lopen in ’t Stoofje hoeft er geen sprake te zijn van een bepaalde problematiek. Mensen met allerlei achtergronden zijn welkom. Dat maakt van ’t Stoofje een bijzondere plek waar je mensen ontmoet die je normaal wellicht niet tegenkomt. Gezellig samen zijn is wat ’t Stoofje biedt.

We bieden een luisterend oor. Mocht dat niet voldoende zijn dan zijn de gastvrouwen en heren kundig genoeg om door te verwijzen naar passende instanties. Echter in de eerste plaats ben je welkom als mens, met jouw verhaal.

In ’t Stoofje mag je zijn wie je bent.

Heb je nog vragen, neem dan contact op:

mail: stoofjehierennu@hetnet.nl 
bel: 0165-313078

Graag tot ziens in 't Stoofje!