Skip to content

klankmeditatie

I.v.m. de Coronamaatregelen bekijken we per keer of de klankmeditatie in 't Stoofje doorgang kan vinden. Dus bel even van te voren op 0165-313078 of het doorgaat en of er nog plaats is!

In ’t Stoofje is mediteren een dagelijkse bezigheid. Even stilstaan en zijn is vaak een hele vooruitgang. De klankmeditatie avonden zijn een mogelijkheid om laagdrempelig met meditatie in aanraking te komen. Ook voor de goed geoefende meditatie beoefenaar kan het de beleving van de meditatie intensiveren.

Wil jij graag wat meer rust in je hoofd? Zoek je een manier om te ontspannen? Is voor jou ervaren belangrijk? Thuiskomen en zijn in je lijf? Kom dan eens beleven wat een klankmeditatie jou kan brengen.

De klanken van diverse akoestische instrumenten hebben de eigenschap om jou los te maken en te zorgen voor een nieuwe ordening. De klanken kunnen je mee voeren naar een besef van tijdloosheid, die je ook de hier-en-nu gewaarwording kunt noemen. De afwisseling van klank en stilte kunnen jou bij de stilte in jezelf brengen. Zo kan er een nieuw hervonden harmonie ontstaan.

Yvonne zorgt voor een klankbad en de ervaring is dat het bijzondere avonden zijn waarin gebeurt wat er gebeurt. Dit alles kun je ervaren liggend of zittend. Wanneer je graag ligt breng dan zelf mee wat je nodig hebt. Een matje, een kussen en extra dekens. Ook wanneer je zit kan je eigen meditatiekussen fijn zijn en extra dekens. Maak het comfortabel! Bijdrage € 10,-  komt volledig ten goede aan het werk in ’t Stoofje. Vanaf 19.15 uur is het inloop om 19.30 uur start de meditatie. Die duurt uiterlijk tot 21.00 uur daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje thee. Meteen naar huis is uiteraard ook oké. Voel je vrij te doen wat bij je past in het moment.