Spring naar inhoud

Klankmeditatie

Wil jij graag wat meer rust in je hoofd? Zoek je een manier om te ontspannen Thuiskomen en zijn in je lijf? Kom dan eens beleven wat een klankmeditatie jou kan brengen.

In ’t Stoofje mediteren we al bijna vijftig jaar. Even stilstaan en zijn is vaak een hele vooruitgang. De klankmeditatie avonden, elke tweede dinsdag van de maand, zijn een mogelijkheid om laagdrempelig met meditatie in aanraking te komen. Heb je al ervaring met meditatie, dan kan het de beleving van meditatie intensiveren.

Yvonne zorgt voor professionele begeleiding en voor een waar 'klankbad'. Dat kun je liggend of zittend ervaren. Wanneer je graag ligt, breng dan zelf mee wat je nodig hebt. Een matje, een kussen en extra dekens. Ook wanneer je zit, kunnen een eigen meditatiekussen en extra dekens fijn zijn. Maak het je comfortabel!

Je bijdrage van € 10,- komt volledig ten goede aan het werk in ’t Stoofje. Elke tweede dinsdag van de maand is het vanaf 19.15 uur inloop en om 19.30 uur start de meditatie. Die duurt uiterlijk tot 21.00 uur, daarna is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje thee. Meteen naar huis is uiteraard ook oké. Voel je vrij te doen wat bij je past in het moment.

Graag vooraf opgeven, dat kan via mail: stoofjehierennu@hetnet.nl, telefonisch: 0165 31 30 78 of via WhatsApp: 06 33 14 85 12.

Heb je een wat krappere beurs, geef dit dan bij ons aan. Er zijn altijd mogelijkheden om mee te doen.

Voel je ook welkom bij onze Meditatie & maaltijd of Vrijdagochtendmeditatie.