Spring naar inhoud

Nieuws

27 november 2023

Nieuw bij 't Stoofje: koekjes bakken

OUDENBOSCH - Bij ons ontmoetingshuis ’t Stoofje kon je al koffie drinken, eten, creatief bezig zijn, Nederlands oefenen, moestuinieren en mediteren. Sinds kort is daar een wekelijkse activiteit bij: koekjes bakken.

Zelf gemaakt is leuk én lekker

Koekjes bakken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Maar zo vaak begin je er niet aan. Wat lekkers uit een pak is vaak sneller en koekjes bakken als je alleen woont doe je niet zo gauw. Toch is het hartstikke leuk om te doen, zeker met elkaar. En zelf gemaakt is gewoon heel erg lekker. Iedereen is van harte welkom om mee te doen in de nieuwe keuken van ‘t Stoofje, ervaring is niet nodig.

Elke maandagmiddag van 13.00 – 15.30 uur kun je meedoen. Omdat we de koekjes verkopen voor € 0,10 per stuk, zijn er geen kosten verbonden aan de activiteit. Natuurlijk krijg je als bakker zelf een paar koekjes mee naar huis.

Opgeven
Loopt het water je al in de mond, geef je dan op. Dat kan binnen bij ’t Stoofje (ma t/m za tussen 13.00 – 16.00 uur), via mail (stoofjehierennu@hetnet.nl) of telefonisch (0165 313078 onder openingstijden).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7 september 2023
Stoofje met curiosa-kraam op ArtFair Hoeven

 

OUDENBOSCH - Zaterdag 9 en zondag 10 september vind je 't Stoofje zaterdag en zondag met een curiosa-kraam op de ArtFair in Hoeven! Vorig jaar nodigde Greet Wilrycx ons uit en dat beviel zo goed, dat we dit jaar graag terugkomen. Zo'n fijne sfeer, zo'n mooie plek en zo'n eer om met ons goede doel tussen al die prachtige werken van de kunstenaars te mogen staan. We kijken uit naar je komst: zaterdag 9 en zondag 10 september van 12.00 - 17.00 uur aan de Poldersdijk 4 in Hoeven. De zon brengen wij voor je mee 🙂

Kijk hier voor een sfeerimpressie: https://fb.watch/mVu18YtoY_/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
26 juni 2023
Zaterdag 1 juli ZOMERMARKT bij 't Stoofje
OUDENBOSCH - Zaterdag 1 juli organiseert 't Stoofje van 13.00 - 16.00 uur weer een gezellige zomermarkt in de Stoofstraat! We hebben kramen met kleding, curiosa, planten, puzzels, boeken en elpees en natuurlijk kun je op ons terras weer meedoen met het Rad van Avontuur. En vergeet ook het huisgemaakt gebak niet. De opbrengst van de zomermarkt maakt ons ontmoetingswerk mede mogelijk. We zien je graag!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22 mei 2023
Nieuwe Stoof-keuken feestelijk in gebruik genomen

 

OUDENBOSCH - Na vier maanden hard werken is het zover: de nieuwe keuken van ontmoetingshuis ’t Stoofje in Oudenbosch is klaar! Het is een ruime, lichte leefkeuken geworden, waarin veel mensen kunnen komen koken en eten. Woensdag 17 mei nam ‘t Stoofje de keuken feestelijk in gebruik met de tweewekelijkse ‘Stoofpot’.

Duurzaam
De verbouwing van de bijna vijftig jaar oude keuken werd mede mogelijk gemaakt door een ontvangen erfenis. De nieuwe keuken is behalve ruim en functioneel ook duurzaam: de kookplaat is elektrisch, de vloerverwarming is zuinig en alles draait op de stroom van zonnepanelen.

Vastenactie Bukehof
Aan de inrichting en uitrusting droeg integraal kindcentrum De Bukehof een flinke steen bij. Tussen carnaval en Pasen deden de tweehonderd leerlingen klusjes om geld op te halen. Bij elkaar hebben ze met deze vastenactie € 740,35 voor de keuken bij elkaar geklust, wat ’t Stoofje dankbaar in ontvangst heeft genomen.

Tweewekelijkse Stoofpot
Benieuwd hoe het eten smaakt in deze nieuwe, gezellige Stoof-keuken? Elke eerste en derde woensdag van de maand kun je mee eten met de ‘Stoofpot’. Vers bereid, vaak met groente van het Wij-landje, de moestuin van ’t Stoofje. Aanmelden kan via 0165-313078 of 06-33148512. Het adres is Stoofstraat 15 in Oudenbosch.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------