Spring naar inhoud

Meditatie & maaltijd

Elke vierde vrijdag van de maand kun je bij 't Stoofje deelnemen aan de Meditatie & maaltijd. We starten met een professioneel begeleide meditatie van een half uur in onze stilteruimte, geleid door Jamie. De meditatie heeft steeds een ander thema, passend bij dat moment. Een moment van stilstaan bij wat er in jou leeft. In onze stilteruimte kun je kiezen voor meditatiekussens, een meditatiebankje of een stoel, net wat voor jou prettig is.

Aansluitend delen we een (h)eerlijke vegetarische maaltijd van twee gangen, helemaal verzorgd door Rian, en praten we door over het thema van de meditatie. Dat levert mooie gesprekken en oprechte ontmoetingen op, zodat we tijdens de maaltijd meer delen dan het eten alleen.

De meditatie start om 17.30 uur, fijn als je vanaf 17.15 uur aanwezig bent. We gaan om 18.00 uur aan tafel en wassen daarna samen af. Rond 20.00 uur sluiten we de avond af. Je bijdrage is € 7,-. Graag vooraf opgeven, in verband met het eten. Dat kan via mail: stoofjehierennu@hetnet.nl, telefonisch: 0165 31 30 78 of via WhatsApp: 06 33 14 85 12.

Heb je een wat krappere beurs, geef dit dan bij ons aan. Er zijn altijd mogelijkheden om mee te doen.

In 't Stoofje wordt al bijna vijftig jaar gemediteerd. Dat voel je aan de stilte die er op vrijdagavond heerst. In de stilte kun je je deel voelen van dat grotere geheel. Kom het eens zelf ervaren, je bent van harte welkom.

Voel je ook welkom bij onze maandelijkse Klankmeditatie of wekelijkse  Vrijdagochtendmeditatie.

Alle goeds!