Spring naar inhoud

Plantenasiel

Alles wat je aandacht geeft, groeit. Dat geldt voor mensen en ook voor planten. Bij ´t Stoofje vangen we sinds kort kamerplanten op in ons Plantenasiel. Denk aan planten die te groot zijn geworden voor je woonkamer, die te veel of te weinig water hebben gehad of die plek maken voor iets nieuws. Je kunt je plant bij ons brengen, in ieder geval met binnenpot, en wij lappen 'm met nieuwe aarde, water, voeding en aandacht weer op. Ook stekjes, mits gepoot, zijn van harte welkom, evenals overpotten.

Zo is onze huiskamer het afgelopen jaar veranderd in een groene oase, met een lange sanseveria, een brede gatenplant, kleine pannenkoekplantjes, lepelplanten, verschillende hang- en vetplantjes, een calathea en nog veel meer.

Je kunt bij ons niet alleen kamerplanten brengen, maar ook kopen. Voor kleine prijsjes, zoals je van 't Stoofje gewend bent. De opbrengst komt ten goede aan het werk van ons ontmoetingshuis.

De openingstijden van het Plantenasiel zijn hetzelfde als van de huiskamer: maandag tot en met vrijdag van 13.00 - 16.00 uur en zaterdag van 13.00 - 15.30 uur.

Houd je ook van moestuinieren? Dan is ons Wij-land ook iets voor jou!

Graag tot ziens!